HAE MEILLE TÖIHIN

Tutustu avoimiin työtehtäviimme tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekrytointi@indieplace.fi.

"Voin ylpeästi todeta työskenteleväni rennoimmassa työympäristössä, jossa olen koskaan työskennellyt! Vaikka vastuuta sai paljon harjoittelun alusta lähtien, ei koskaan ole tarvinnut pohtia uskaltaako kysyä apua. Työssäni vaikuttajahallinnossa tarvitsen kokonaisuuksien hallintaa, sosiaalisia taitoja ja ajantasaista tietämystä alan uusista suuntauksista ja alustoista. Tehtäväni muodostuvat vaikuttajaverkoston ylläpitämisestä: analytiikkatyökalujen käytöstä, somekanavien päivityksestä, podcast-studion pyörittämisestä, sopimuksista ja vaikuttajarekrytoinneista. Indieplace tarjoaa loistavat edellytykset kehittyä alan asiantuntijaksi."
– VILLE, INFLUENCER MANAGEMENT TRAINEE 2019

”Olen onnekas, kun saan oppia huikealta tiimiltämme joka päivä jotain uutta ja kehittää omia vahvuuksiani. Työtehtäväni myyntitiimin ja projektihallinnon välimaastossa ovat todella monipuolisia – yhteen päivään mahtuu markkinointikampanjoiden ideointia, kampanjatulosten analysointia ja kirjoitustyötä. Parasta Indieplacella on vahva yhdessä tekemisen henki: yksittäisen työntekijän onnistuminen on koko tiimin voitto!”
– VANESSA, TRAINEE 2018

Harjoittelu Indieplacella

Harjoittelu Indieplacella

Etsimme harjoittelijoita loka-helmikuuksi. Harjoittelu Indieplacella takaa mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja oppia omien vahvuuksiensa sekä toiveidensa mukaisesti. Meillä harjoittelijat pääsevät kiinni käytännön työtehtäviin. Harjoittelut ovat määräaikaisia ja kestävät viisi kuukautta. Harjoitteluajalta maksetaan harjoitteluajan palkkaa ja työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Lue lisää >

Hae asiakkuuspäälliköksi

(Haku sulkeutunut) Asiakkuuspäällikön tehtävässä vastaat asiakkuuksien tavoitteellisesta ja järjestelmällisestä hankinnasta, hoidosta sekä kasvattamisesta.

Lue lisää >
Projektipäällikkö_Indieplace

Hae Projektipäälliköksi

(Haku sulkeutunut) Etsimme määrätietoista ja idearikasta projektipäällikköä Indieplacen kasvavaan tiimiin! Projektipäällikkönä vastuullasi on yhdessä asiakkuuspäällikköjen kanssa vaikuttaja- ja sisältömarkkinointikampanjoiden johtaminen ja niiden onnistumisen takaaminen laadun, tulosten, budjetin ja aikataulun osalta.

Lue lisää >