VAIKUTTAJA AUTTAA

Meillä Indieplacella on vahva usko yhdessä tekemisen voimaan. Koronaviruksen aiheuttama kriisi koettelee useita toimijoita ja moni taistelee nyt olemassaolostaan.
Siksi haluamme auttaa.

Jos yrityksesi, yhdistyksesi, liittosi tai järjestösi voisi saada nyt paljon kaivattua lisäboostia vaikuttajamarkkinoinnista, täytä alla oleva lomake. Valitsemme seuraavan kahden viikon aikana toimijat, joille tulemme toteuttamaan vaikuttajamarkkinoinnin kampanjan pro bono -yhteistyönä. Kampanjat toteutetaan yhdessä vapaaehtoisten vaikuttajien kanssa ja kumppaniyritykset tullaan valitsemaan yhdessä kampanjassa olevien vaikuttajien kanssa.

Ilmoittautuminen päättyy 31.3.2020. Kampanjoita aletaan toteuttamaan ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa hakea mukaan heti.

Uskomme, että vaikuttajamarkkinointi on nyt yksi tehokkaimmista keinoista tavoittaa kuluttajat. Neljän seinän sisälle suljetut ihmiset viettävät aikaa älypuhelimillaan nyt enemmän kuin koskaan. Vaikeina aikoina kuluttajat haluavat saada suosituksia ensisijaisesti luottamiltaan henkilöiltä: vaikuttajamarkkinointitoimisto Izean teettämän tutkimuksen* perusteella 86 prosenttia kuluttajista uskoo vaikuttajamarkkinoinnin olevan paras keino tavoittaa koronaviruksen koteihinsa eristämät kuluttajat.

Indieplacen tiimi ja vaikuttajat ovat valmiina auttamaan, joten hae mukaan. Yhdessä tästä selvitään!

Lisätietoja: info@indieplace.fi

Jos olet vaikuttaja, voit ilmoittautua mukaan auttamaan täällä

https://izea.com/covid19

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Haku on nyt päättynyt! Kiitos kaikille osallistuneille!