VAIKUTTAJAKSI INDIEPLACELLE?

Indieplace on sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin luova suunnittelutoimisto, jonka alta löytyvät lisäksi tutut blogiportaalit Indiedays.com, Lifie.fi ja Foodlover.fi. Suunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme kiinnostavia vaikuttaja- ja sisältömarkkinointikampanjoita, joiden tähtinä loistavat erilaiset some-starat. Verkostoomme kuuluu noin 600 eri kokoista vaikuttajaa.

MUKAAN VAIKUTTAJAVERKOSTOON?

Haluaisitko päästä osaksi Indieplacen vaikuttajaverkostoa sekä mahdollisuuden osallistua kiinnostaviin kaupallisiin yhteistöihin, tapahtumiin ja koulutustilaisuuksiin? Jos sinulla on laadukas kanava tai kanavia, ja tavoitat niiden kautta sitoutunutta seuraajakuntaa, kerro meille siitä! Voit olla kaikkea mikrovaikuttajasta julkisuuden henkilöön ja kanavanasi esimerkiksi blogi, YouTube-kanava, Instagram-tili, TikTok-tili tai podcast.

MIKÄ TEKEE KANAVASTASI LAADUKKAAN?

- Kanavasi on persoonallinen ja erottuu muista
- Sisältö on laadukasta ja inspiroivaa
- Kanavallasi on tuhansia seuraajia
- Seuraajasi ovat sitoutuneita
- Päivität kanavaasi aktiivisesti
- Tavoitat suomalaista seuraajakuntaa
- Noudatat eettistä ohjeistusta sekä kaupallisia yhteistyömerkintöjä

Huomioithan ystävällisesti, että mikäli haluaisit blogisi osaksi portaaleitamme Indiedays.com, Lifie.fi tai Foodlover.fi, tulee blogin olla vähintään kuusi kuukautta vanha, ja sillä tulee olla useita tuhansia uniikkeja viikottaisia lukijoita. Kaikilla yhteisöön liitettävilä blogeilla tulee olla jo valmiiksi käytössä Google Analytics.

Jos tunnet kuuluvasi Suomen johtavaan vaikuttajayhteisöön, ilmianna itsesi meille täyttämällä alla oleva hakemus.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä vaikuttajaverkostomme vetäjään Clarissa Hedmaniin, clarissa.hedman@indieplace.fi, p. +358 40 833 9204.