Indieplace kehälogo valkoinen

10 kiinnostavaa perhevaikuttajaa – tutustu ja ihastu!

Moni vaikuttaja on alunperin keskittynyt blogissaan lifestyle-sisältöön sekä muotiin ja kauneuteen. Vaikuttajat ovat ajan myötä saaneet perhettä, mikä on saanut lapsiperheen arjen jäämään piristäväksi teemaksi tuttujen aiheiden rinnalle.

Perhebloggaaja kiinnostaa monia, riippumatta siitä onko itse perheellinen vai ei. Tämä tekeekin perhebloggaajista mitä monipuolisimpia yhteistyökumppaneita. Halusimme nostaa esille 10 kiinnostavaa perheellistä vaikuttajaa, jotka sinunkin tulisi tuntea!

Nämä perhebloggaajat osaavat pitää lukijan mielenkiinnon yllä jakamalla arkensa sellaisenaan kuin se on – hyvine ja huonoine puolineen. Jokainen vaikuttajista on löytänyt oman paikkansa perheblogien meressä ja erottautuu omanlaisella sisällöllään. Vaikuttajien sisällöt vaihtelevat niin lapsista muotiin ja sisustukseen kuin pohdiskelevampiinkin postauksiin.

 

Kolmistaan

Karoliina elää uusperhearkea Tampereella kihlattunsa ja tyttärensä F:n kanssa.

Copywriterina, äidinkielenopettajana ja kirjailijana Karoliina lumoaa lukijansa elävällä kielellä sekä mielenkiintoa herättävillä aihevalinnoilla. Kolmistaan voitti The Blog Awards Finlandin Parhaan Perheblogin palkinnon vuonna 2016, eli kyseessä on vankka blogiammattilainen.  

Kolmistaan -blogista löydät kaikkea värikkäästä uusperhearjesta aina syvällisimpiinkin pohdintoihin, jotka eivät pelkää herätellä lukijoissa ajatuksia. Karoliinan yhteistyöpostaukset sulautuvat sujuvasti arkipäivän kuulumisiin tai Karoliinan omiin kiinnostuksenkohteisiin, kuten kirjoihin, tapahtumiin ja katutyyliin.

Karoliinan blogi on yksi Suomen suosituimmista perheblogeista. Blogin lisäksi hänet löytää myös Instagramista, kuten lähes 13 000 seuraajaa ovatkin jo tehneet!

Kolmistaan-blogi
@kolmistaan_karoliina_sallinen

kolmistaan blogi banneri

 

But I’m a human not a sandwich

Prinsessamekkoja, arkiruokareseptejä ja iloista viisihenkisen perheen elämää – siitä on But I’m a human not a sandwich tehty! Blogin takana oleva Iina on 25-vuotias kolmen tyttären äiti, joka kirjoittaa yhtä Suomen suosituimmista perheblogeista.

Iinan blogissa perhearki näyttäytyy lähes joka postauksessa, kun kolme suloista tytärtä hurmaavat lukijoiden sydämet. But I’m a human not a sandwichin sivuilta löytyy tyyliä niin pienille tytöille kuin äidillekin. Silloin tällöin blogissa esiintyy myös Iinan miehen Oton ajatuksia Akkavalta-osiossa.

Iinan elämää seuraa blogin kautta viikoittain yli 25 000 lukijaa ja Instagramissakin seuraajia on jo 13 000. Iinan blogi on erinomainen esimerkki siitä, kuinka lukijat ovat saaneet seurata elämänmuutoksia ensimmäisestä raskaudesta viisihenkiseksi perheeksi. Blogi onkin kerännyt uusia sitoutuneita lukijoita tasaisesti matkan aikana. But I’m a human not a sandwich kiinnostaa siis kaikenikäisiä sopivalla sekoituksellaan vauhdikasta lapsiarkea, helppoja ja herkullisia reseptejä sekä iloista meininkiä!

But I’m a human not a sandwich-blogi
@iinalaura

but i'm a human not a sandwich esittelykuva


MAMI GO GO

Helsinkiläinen Minttu kirjoittaa urbaania ja elämänmakuista lifestyleblogia nimeltään Mami Go Go, jolla on viikoittain 12 000 uniikkia lukijaa.

Minttu näyttää lapsiperheen arkielämää kaunistelematta, eikä pelkää postata vaikeistakaan aiheista tai näyttää kodin arkista sekasortoa.  Arkielämän rosoisuuden vastapainoksi blogi täyttyy taitavalla tarinankerronnalla ja inspiroivilla kuvilla. Mami Go Go -blogissa näkyy nimensä mukaisesti lapsiperhearjen lisäksi myös äidin menoa ja meininkiä, ystäviä sekä uusimpia trendejä niin pukeutumisen kuin musiikin suhteen.

Minttu taipuu monenlaiseen yhteistyöhön, sillä hän uskaltaa kertoa aiheista kaunistelematta ja hänen kohdeyleisönsä koostuu niin pienten lasten vanhemmista kuin lifestyle-sisällöstä kiinnostuneista early adapter -kuluttajista.

MAMI GO GO -blogi
@minttustorgards

Mami go go esittelukuva

 

Strictly Style

Kuten nimikin jo kertoo, luvassa tyyliä, kauneutta ja upeita kuvia! Strictly Style inspiroi iästä riippumatta.

Strictly Stylen kirjoittaja Hanna aloitti aikanaan bloggaamisen Mrs. V -nimellä, mutta kirjoittaa nykyään omalla nimellään. Muodin ja kauneuden lisäksi blogi täyttyy arjesta kolmen suloisen pojan äitinä.  Blogi on elänyt Hannan mukana eri elämänvaiheissa, läpi lasten syntymän ja usean eri asuinmaan. Hannan omien asukuvien lisäksi blogista voikin löytää myös tyylikkäitä asuvaihtoehtoja pienille pojille sekä pohdintaa äitiydestä ja keinoista kiireisen arjen taklaukseen huumorilla höystettynä.

Hanna on ammattilainen isolla A:lla, sillä Strictly Style on voittanut Vuoden Parhaan Muotiblogin palkinnon Elle Style Awardseissa vuonna 2014 sekä Inspiration Blog Awardsien vuoden tyylikkäin -pystin vuonna 2016. Strictly Style tunnetaankin erityien laadukkaista ja upeista kuvista.

Strictly Style keskittyy kaikkeen kauniiseen ja tarjoaa jokaiselle pienen pakohetken arjesta! 

Strictly Style-blogi
@strictlystyle


Mutsis on

Mutsis on -blogista löytyy jokaiselle jotakin! Emilia kirjoittaa blogiaan suorapuheisella ja rehellisellä otteella. Nuori, kahden lapsen äiti opiskelee blogin pitämisen ohella mainontaa sekä pyörittää omaa valokuvausfirmaansa.

Emilia kirjoittaa elävää tekstiä, eikä pelkää ottaa kantaa rankkoihinkaan aiheisiin, joita yhteiskunnassa ja elämässä tulee vastaan. Emilia toteuttaa kiireisestä elämästään huolimatta jokaisen postauksensa huolellisesti ja tarjoaa kattavaa sisältöä aina perheen kuulumisista opiskelijaelämään. Postauksia värittävät upeat kuvat, joissa valokuvaajan ammatti todellakin näkyy.  Mutsis on –blogi on myös palkittu useampaan otteeseen, esimerkiksi Vuoden Viihdyttäjänä, Vuoden Edelläkävijänä sekä Vuoden Perheblogina vuosina 2014 ja 2015.

Emilia haluaa bloginsa toimivan vertaistukena kaikille perheenäideille, minkä vuoksi  blogin tekstit ovat  avoimia ja aidon rehellisiä.

Mutsis on -blogi 
@mutsisoonblogi

Perhebloggaaja mutsis on


Nakit ja Mutsi

Äitiys ja ruuhkavuodet eivät todellakaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta Nakit ja Mutsi -blogissa niistä osataan selviytyä huumorilla! Nakit ja Mutsi –blogin Päivi on hersyvä keittiöpsykologi, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja kolmen lapsen touhukas äiti.

Päivi on rempseä ja aidosti iloinen persoona, jonka lapset ovat jo taaperoiän ohittaneita. Päivi tuntee siis arjen koukerot niin pienempien kuin isompienkin lasten kanssa.

Humoristinen kirjoitustyyli sekä aito arki ovat syitä, miksi  Nakit ja Mutsi on yksi Suomen kiinnostavimpia perhevaikuttajia.

Nakit ja Mutsi -blogi
@ nakitjamutsi

 

perhebloggaaja-nakitjamutsi-bannerikuva

 

Xenia’s day

Xenia on pitkän linjan bloggaaja, joka aloitti blogiuransa opiskellessaan oikeustieteellisessä ja kirjoittaen blogiinsa muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista. Nykyään Xenia asuu Porvoossa englantilaisen miehensä ja kahden pienen lapsensa kanssa. Blogia kuvittavat edelleen tyylikkäät asukuvat sekä terveelliset reseptit, mutta mukaan on tullut myös pohdintoja arkielämästä, lapsista ja omakotitalon sisustuksesta. Xenia’s day onkin täydellinen paketti lifestyleä ja perheen arkea. Kokonaisuuteen on helppo samaistua ja blogista voi ammentaa inspiraatiota niin tyyliin kuin hyvinvointiinkin.

Lifestyle-bloginsa lisäksi Xenia pureutuu syvemmälle lapsiperheen elämään Baby Bear-blogissaan. Baby bearissa syvennytään äitiyteen ja keskustellaan pohdiskelevasti vaikeistakin aiheista. Vastapainona Baby bearissa esitellään myös pienten lasten pukeutumista ja totutellaan nelihenkisen perheen arkeen.

Xenia’s Day-blogi
Baby Bear-blogi
@xeniasday

baby-bear-banneri xenias-day-banneri

Kuvat täältä ja täältä

Puutalobaby

Puutalobaby hurmaa lukijan aitoudellaan! Krista asuu nelihenkisen perheensä kanssa, missäpä muuallakaan kuin, vanhassa puutalossa. Kristan blogi tunnetaan kirjoittaa rennosta ja humoristisesta otteesta. Puutalossa elämää ei oteta liian vakavasti!

Avoin ja boheemi tyyli puree lukijoihin ja saakin 10 000 viikoittaista sitoutunutta lukijaa palaamaan sisällön pariin aina uudelleen ja uudelleen.  Aitous näkyy myös yhteistyökampanjoissa, jotka ovat niin kirjoittajansa kuin lukijakuntansakin näköisiä.

Ihana, rento kirjoitustyyli ja elämäniloinen asenne saavat meidät suosittelemaan Puutalobabya!

http://www.puutalobaby.fi/
@puutalobaby

perhevaikuttajat-puutalobaby-bannerikuva

 

MirvaAnnaMarian

Reissuja Espanjan lämpöön, kesäpäiviä luksusjahdilla ja tyylikkäitä merkkivaatteita – kukapa ei haluaisi päästä kurkkaamaan luksuselämän kulisseihin? 27-vuotias Mirva elää miehensä ja kolmevuotiaan poikansa kanssa. Hän ei ole ehtinyt blogata pitkään, mutta on lyhyessäkin ajassa ehtinyt kartoittaa mukavan lukijakunnan ja tehdä bloggaamisesta itselleen ammatin.

Mirva koukuttaa lukijansa raottamalla verhoa luksuselämän takana ja kertomalla rehellisesti, miltä elämä kiillotettujen kuvien takana näyttää. Mirva kirjoittaa avoimesti vaikeistakin aiheista, mutta tasapainottaa blogiaan postauksilla hyvinvoinnista, tyylistä, kauneudesta ja matkailusta. Tässä blogissa on siis kaikki, mitä lifestyleblogilta tarvitaan!

Mirvaannamarian-blogi
@mirvaannamaria

Perhevaikuttaja Mirvaannamaria

 

Mamma rimpuilee

Mamma – eli Laura Satamo kirjoittaa hulvattoman hauskaa blogia, jossa puhutaan arjen kommelluksista sekä elämästä Suomen Turussa aviomiehen, kahden lapsen ja pienen koiran kanssa. Muutkin ymmärtävät Mamma Rimpuilee -blogin hienouden, sillä blogi on jälleen ehdolla Vuoden Parhaaksi  Perheblogiksi The Blog Awardseissa!

Mamma rimpuilee –blogista löydät kaikkea: parisuhdevinkkejä, ruokaohjeita, analyysia yhteiskunnan epäkohdista sekä lapsiperhearjen parhaita ja pahimpia paloja asioita liikaa kaunistelematta. Laura ei suhtaudu itseensä turhan vakavasti ja humoristinen itseironinen tyyli vetoaa lukijoihin ja saa heidät lukemaan postauksen toisensa perään.

Mamma Rimpuilee-blogi
@ laurasatamo

perhebloggaaja-mamma-rimpuilee

 

Blogimaailma on täynnä upeita kiinnostavia perhevaikuttajia, joista yllä mainitut ovat vain 10 meidän valintaamme. Näistä yhteistyön tekeminen on helppo aloittaa! Jos haluat käyttää perhevaikuttajaa markkinoinnissasi ja tavoittaa yleisösi entistä tehokkaammin, ota meihin yhteyttä.  Autamme mielellämme!

Oletko kiinnostunut vaikuttajamarkkinoinnista? Ota yhteyttä meihin: myynti@indieplace.fi

Picture of Indieplace

Indieplace

fiFinnish