Indieplace on vaikuttajamarkkinoinnin täyden palvelun kumppani

Olemme vaikuttajamarkkinoinnin ja PR:n asiantuntijoita: ­yhdistämme vaikuttajamarkkinoinnin ja PR:n hyödyt luovilla keinoilla, aina asiakkaan strategiaan ja liiketoimintatavoitteisiin pohjaten.

Asiantuntijatiimimme ansiosta saat juuri sinun tarpeisiisi suunnitellun monikanavaisen lähestymisen.

Vaikuttajamarkkinointi tavoittaa laajasti, mutta puhuttelee henkilökohtaisesti. Meiltä saat alan kattavimman monikanavaisen vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijuuden.

PR

Ratkaisemme isoja ja pieniä haasteita PR:n keinoin. Tiedämme mitä alalla, yhteiskunnassa ja maailmassa tapahtuu ja osaamme kertoa, miten niiden suhteen kannattaa asemoitua. Luovana toimistona luomme ilmiöitä, joista puhutaan pitkään.

Maksettu kumppanuus -merkintä vaaditaan nykyisin kaikissa Instagramissa toteutetuissa yhteistöissä.

Kehystämme luovuudella ja yli 10 vuoden datalla liiketoiminnalliset tavoitteesi – meiltä saat vaikuttajamarkkinoinnin strategiat ja konseptit, jotka erottuvat, pysäyttävät ja vaikuttavat aidosti.

Vaikuttajamarkkinointi ylittää alustarajat ja jalkautuu yhä useammin myös brändin omiin kanaviin ja muihin medioihin.
Me osaamme pelata vaikuttajamarkkinoinnin 
vahvuuksilla myös sisältömarkkinoinnin pelikentällä.

Vaikuttajamarkkinoinnin strategia

Aitous luo palavan intohimon, joka muuttaa brändimielikuvia, luo konversioita ja tukee kasvua. Kehystämme luovuudella ja yli 10 vuoden datalla liiketoiminnalliset tavoitteesi. Tuloksena on monikanavainen vaikuttajamarkkinoinnin strategia, joka on aidosti vaikuttava.

Vaikuttajamarkkinoinnin kampanjasuunnittelu

Vaikuttajamarkkinointi tavoittaa laajasti, mutta puhuttelee henkilökohtaisesti. Datalähtöinen, mutta luovuudella rikastettu kampanjasuunnittelumme takaa aidon vaikuttavuuden monikanavaisesti.

Vaikuttajakartoitus

Tunnemme vaikuttajamarkkinan läpikotaisin. Ja vaikuttajat tuntevat meidät. Löydämme brändillesi vaikuttajan, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Me teemme täydellisen brand matchin mahdolliseksi.

Tilaisuuksien suunnittelu ja toteutus

Autamme brändejä luomaan tapahtumia, jotka jäävät mieleen, ja vaikuttajia tuottamaan sisältöä, joka pysäyttää

Tuotelähetykset

Erottuakseen on oltava aito. Vankka tuntemuksemme vaikuttajakentästä antaa meille valmiudet toteuttaa tuotelähetyksiä, jotka puhuttelevat vaikuttajia ja heidän yleisöään.

Mediatyö

PR on yin vaikuttajamarkkinoinnin yangille – ja siksi tarjoamme vaikuttajamarkkinoinnin lisäksi saman katon alta myös perinteisen PR:n palveluja. Tehokkaampi budjetinkäyttö, vaikuttavammat tulokset