Vaikuttajamarkkinoinnin strategia

Aitous luo palavan intohimon, joka muuttaa brändimielikuvia, luo konversioita ja tukee kasvua. Kehystämme luovuudella ja yli 10 vuoden datalla liiketoiminnalliset tavoitteesi. Tuloksena on monikanavainen vaikuttajamarkkinoinnin strategia, joka on aidosti vaikuttava.

Vaikuttajamarkkinoinnin kampanjasuunnittelu

Vaikuttajamarkkinointi tavoittaa laajasti, mutta puhuttelee henkilökohtaisesti. Datalähtöinen, mutta luovuudella rikastettu kampanjasuunnittelumme takaa aidon vaikuttavuuden monikanavaisesti.

Vaikuttajakartoitus

Tunnemme vaikuttajamarkkinan läpikotaisin. Ja vaikuttajat tuntevat meidät. Löydämme brändillesi vaikuttajan, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Me teemme täydellisen brand matchin mahdolliseksi.

Tilaisuuksien suunnittelu ja toteutus

Autamme brändejä luomaan tapahtumia, jotka jäävät mieleen, ja vaikuttajia tuottamaan sisältöä, joka pysäyttää

Tuotelähetykset

Erottuakseen on oltava aito. Vankka tuntemuksemme vaikuttajakentästä antaa meille valmiudet toteuttaa tuotelähetyksiä, jotka puhuttelevat vaikuttajia ja heidän yleisöään.

Mediatyö

PR on yin vaikuttajamarkkinoinnin yangille – ja siksi tarjoamme vaikuttajamarkkinoinnin lisäksi saman katon alta myös perinteisen PR:n palveluja. Tehokkaampi budjetinkäyttö, vaikuttavammat tulokset