Indieplace kehälogo valkoinen

Hanna Johnsonista Indieplacen uusi toimitusjohtaja

Vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelutoimisto Indieplace Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on 2.12.2019 alkaen nimetty Hanna Johnson. Nykyinen toimitusjohtaja Lauri Harju jättäytyy pois Indieplace Oy:stä 30.11.2019 alkaen.

Hanna Johnson siirtyy toimitusjohtajan tehtävään Milttonilta, jossa hän on vastannut Miltton Studios -yksikön vetämisestä ja sen liiketoiminnan kehittämisestä. Useissa eri tehtävissä media- ja markkinointialalla toimineella Hannalla on laaja-alainen kokemus tuloksellisesta ja strategisesta markkinointiviestinnästä. Viime vuosina Hanna on keskittynyt erityisesti vaikuttajamarkkinointiin.

”Indieplace on ensimmäisiä vaikuttajamarkkinoinnin toimijoita Suomessa, joten en keksi parempaa paikkaa, jossa pääsen käyttämään kokemustani yhtä laaja-alaisesti hyväksi. Indieplacella on edellytykset mihin vain. Odotan jo innolla joulukuuta!”

Lauri Harju kommentoi muutosta: ”Toivotamme kaikki Hannan ilolla tervetulleeksi jatkamaan tekemäämme työtä ja kehittämään Indieplacea eteenpäin. Olen ollut mukana Indieplacen ensimmäisistä vuosista saakka ja nyt on aika astua sivuun ja antaa ohjakset eteenpäin.”

Indieplacen missiona on tarjota astetta viisaampaa vaikuttajamarkkinointia luoden asiakkaalle arvoa datan avulla.

”Näen vaikuttajamarkkinoinnin keskeisen roolin vahvistuvan tulevaisuudessa vain entisestään. Uskon vahvasti, että toimija, joka pystyy valjastamaan datan käyttöönsä ja osoittamaan entistä paremmin vaikuttajamarkkinoinnin tuloksellisuuden, tulee menestymään. Indieplace on toimija, jolla on resursseja viedä tekeminen aivan uudelle tasolle. Odotan innolla, mitä saamme yhdessä tiimin kanssa aikaan”, Hanna Johnson jatkaa.

Indieplace kuuluu pohjoissuomalaiseen mediayhtiö Kaleva Mediaan, joka tuo tukea erityisesti datan hyödyntämiseen. Kaleva Median data-alustan myötä asiakkaille tarjotaan parempaa dataan pohjautuvaa ymmärrystä ja tuloksellista vaikuttajamarkkinointia.

”Etunamme on vaikuttajamarkkinoinnin data jo lähes vuosikymmeneltä, jonka valjastamme entistä paremmin hyödynnettäväksi asiakkaidemme käyttöön vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelussa. Kaiken tekemisemme keskiössä ovat asiakkaamme ja vaikuttajamme”, avaa Lauri Harju loppusuoralla olevaa projektia.

Lisätiedot:
Lauri Harju
Toimitusjohtaja
Indieplace Oy
lauri.harju@indieplace.fi
p. +358 50 3617 696

Picture of Indieplace

Indieplace

en_GBEnglish