CASE

Erisan+

Asiakas

Erisan

Vuosi

2021

Ratkaisu

Vaikuttajamarkkinointi

Lähtökohdat ja tavoitteet

01 Haaste

Miten tehdä monelle tutusta Erisanista entistä kiinnostavampi?

Erisan laajensi tuotevalikoimaansa herkän ihon luonnonkosmetiikkaan ja uutuuslanseerauksen myötä brändiä haluttiin viedä trendikkäämpään ja nuorekkaampaan suuntaan.

02 Tavoite

  1. Haluttiin viestiä uuden tuotteen hyödyistä ja kouluttaa prebioottisesta ihonhoidosta.
  2. Kasvattaa Erisan+ tunnettuutta ja kokeilunhalua tuotetta kohtaan.

03 Insight

Pelkillä tuote-esittelyillä mielikuva olisi hukkunut massaan.​

Brändiin haluttiin luoda syvyyttä sekä konseptilla että vaikuttajavalinnoilla.​

Ratkaisu – Herkälle iholle, herkälle sielulle -konsepti​

Loimme vuosiyhteistyökonseptin, joka toi syvyyttä ja koskettavuutta sisältöihin. Haluttiin korostaa jokaisen herkkyyttä voimavarana: Erisan+ ymmärtää niin ihon kuin sielunkin herkkyyden.​

Mukaan valittiin kymmenen eri tyylistä, kohderyhmän tavoittavaa mikro- ja makrovaikuttajaa, jotka jokainen toivat esille oman herkkyytensä ja levittivät seuraajilleen herkkyyden ilosanomaa somessa.

Konsepti puhutteli kuluttajia

Tavoitamme ihonhoidon kohderyhmää tehokkaasti vaikuttajien avulla ja yhdessä Indieplacen kanssa löysimme helposti brändille sopivan konseptin, joka toisti meille tärkeää viestiä: herkkyys on voimavara.

Tää yhteistyö opetti mulle jotain uutta itsestäni. Lueskelin tätä varten herkkyydestä, ja annoin samalla itselleni anteeksi tietyt piirteet, joita en ehkä aina ole itsessäni arvostanut. Siinä missä sitä on ison osan elämästä yrittänyt piilottaa, ei ehkä samalla oikein ole oppinut ymmärtämään. Lupaan tästedes antaa oman herkkyyden näkyä ja tuntua ja varsinkin, olla itselle armollisempi

Herkkyys is the new BLACK! Oon aina ollut herkkä poika. Herkkyyden kohtaaminen ja voimavaraksi kääntäminen on ollut omanlaisensa prosessi. Iän myötä on tullut enempi varmuutta olla auki, myös täällä somessa kaikkien tuntemattomien edessä. Luotan toisinaan vähän liikaakin siihen, ettei herkkyyttä käännetä mua vastaan. Se olisi niin helppoa läimäistä anonyymina poskella ja poistua paikalta. Samaan aikaan vaakakupissa onneksi painaa enempi se, mitä herkkyys ja aitous antaa mulle täällä. Kohtaamisia ja vertaistukea.

Kampanjan tulokset

Erisan+

Vaikuttajat

0

Julkaisut

0

Kommentit

+ 0

Kokonaistavoittavuus

+ 0

Kokonaisnäyttökerrat

+ 0
fiFinnish