CASE

Omo Laundry Club

Asiakas

Omo

Vuosi

2023

Ratkaisu

Vaikuttajamarkkinointi & PR

Lähtökohdat ja tavoitteet

01 Haaste

Suomalaisille tuttu pyykinpesubrändi Omo lanseerasi uudet pakkaukset, jonka lisäksi tuotteiden tehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä haluttiin korostaa.

02 Tavoite

Kampanjalla haluttiin aktivoida kuluttajia kokeilemaan tuotteita sekä tuoda luovalla tavalla esille uusia pakkauksia ja Omon 
tärkeitä brändiviestejä.

03 Insight

Valitsemalla kampanjaan useita erilaisia vaikuttajia saatiin monipuolisia visuaalisia toteutuksia ja erilaisia pyykinpesuun liittyviä teemoja voitiin tuoda esille luontevasti ja kohderyhmälle samaistuttavasti. Valittujen kampanjajulkaisujen näkyvyyttä myös tuettiin maksetulla mainonnalla.

Ratkaisu – Omo Laundry Club​

Kampanjaan valittiin kuusi erilaista vaikuttajaa, joista jokainen toi Omon tehokkuutta ja tärkeitä viestejä esille itselleen luontevan teeman kautta, oli se sitten vaatteiden huolto, lasten pyykit tai urheiluvaatteiden pesu. Kampanjan keskiössä oli ajatus siitä, että lika ei ole haitallista ja sen voi aina pestä pois – Omo pelastaa aina, kun vaatteet likaantuvat, joten voit lian murehtimisen sijaan keskittyä elämiseen.

Instagram- ja TikTok-julkaisujen lisäksi kampanjan näkyvyyttä nostettiin yhdessä vaatehuoltoguru Kaisan mukana kanssa tehdyillä PR-lähetyksillä.

Onnistumisen resepti

  1. Yhdistimme tehokkaasti vaikuttajien julkaisut, mainonnan ja PR:n​

    Kampanjassa hyödynnettiin sekä julkkiskasvoja että samaistuttavampia vaikuttajia, ja boostaamalla julkaisuja mainonnalla saatiin eri teemoille kattava näkyvyys.

  2. Vaikuttajamarkkinointi yhdistettiin luontevasti muuhun tekemiseen​

    Kahden kampanjavaikuttajan lapset pelasivat Helsinki Cup –juniorijalkapalloturnauksessa, jossa Omo oli myös mukana pääyhteistyökumppanina. Näin vaikuttajien omat tarinat saatiin luontevasti yhdistettyä markkinoinnin teemoihin.​

  3. Vaikuttavuutta alan asiantuntijalla​

    Kaisan mukana valittiin PR-pakettien lähettäjäksi, koska hän on monen vaikuttajan arvostama vaatehuollon asiantuntija. Kaisan uniikki maine ja näppärät vinkit varmistivat ansaitun näkyvyyden.​

Kampanjan tulokset

Julkaisut

0

Kokonaisnäyttökerrat

0

Kokonaistavoittavuus

0

CTR

0 %

Reach Rate

+ 0 %
fiFinnish