Indieplace kehälogo valkoinen

Harjoittelu Indieplacella

Tarjoamme harjoittelupaikkoja sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin parissa läpi vuoden. Harjoittelu Indieplacella takaa mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja oppia omien vahvuuksiensa sekä toiveidensa mukaisesti. Meillä harjoittelijat pääsevät kiinni käytännön työtehtäviin.

Harjoittelut ovat määräaikaisia ja kestävät viisi kuukautta. Harjoitteluajalta maksetaan harjoitteluajan palkkaa ja työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Etsimme harjoittelijoita kolmeen tiimiin loka-helmikuuksi.

 

SALES PRODUCER TRAINEE

Myyntitiimin traineena olet osana myyntitiimiä avustaen heitä pääsemään huipputuloksiin. Osallistut kampanjoiden ideointiin, laadit tarjouksia sekä toimit myynnin luovana tukena (materiaalien ylläpito ja visualisointi). Pääset osallistumaan myös markkinointiin tuottamalla sisältöjä (uutiskirjeet, artikkelit, nettisivujen päivitys) sekä pitämään yhteyttä vaikuttajiin. Tehtävässä onnistuminen vaatii opintoja markkinoinnin parissa tai kokemusta B2B-markkinoinnin ja -myynnin parissa.

INFLUENCER MANAGEMENT TRAINEE

Vaikuttajahallinnon traineena tehtävänäsi on olla apuna ylläpitämässä vaikuttajasuhteitamme. Hallinnoit vaikuttajaverkostoa ja olet päivittäin yhteydessä vaikuttajiin muun muassa päivittämällä sivustoja ja sosiaalisia kanavia sekä lähettämällä uutiskirjeitä. Tämän lisäksi avustat erilaisten koulutusten ja tapahtumien järjestämisessä ja edustat pr-tapahtumissa. Tehtävä vaatii erinomaisia kommunikointitaitoja sekä sosiaalista luonnetta. Kokemus vaikuttajien kanssa työskentelystä sekä opinnot viestinnän parissa ovat eduksi.

PROJECT MANAGEMENT TRAINEE

Projektitiimissä toimit harjoittelijana avustaen projektipäälliköitämme vaikuttajamarkkinointikampanjoiden koordinoinnissa ja käytännön toteutuksessa. Pääset osallistumaan kampanjoiden ideointiin, pitämään yhteyttä vaikuttajiin ja asiakkaisiin sekä analysoimaan ja raportoimaan kampanjoiden tuloksia. Tehtävässä onnistuminen vaatii opintoja markkinoinnin parissa tai kokemusta asiakaspalvelusta ja koordinoivista työtehtävistä.

 

Harjoittelu Indieplacella on sinulle, jos:

 • olet kiinnostunut digi-, vaikuttaja- ja sisältömarkkinoinnista
 • opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa (tai olet juuri valmistunut)
 • olet kotonasi vaikuttajamaailmassa ja sosiaalisessa mediassa
 • olet utelias ja itseäsi jatkuvasti kehittävä tulevaisuuden ammattilainen
 • olet ahkera tekijä, joka arvostaa monipuolisia työtehtäviä
 • olet aikaansaava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja

 

Keitä me olemme?

Indieplace on sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelutoimisto. Luomme, kehitämme ja toteutamme vaikuttajamarkkinoinnin strategoita. Teemme töitä yritysten kanssa, jotka haluavat puhutella ihmisiä autenttisen, uskottavan, hyödyllisen ja viihdyttävän sisällön kautta. Meille tärkeintä on tuloksellisuus. Suunnittelemme tuloksellisia ja luovia sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin kokonaisuuksia vuosien ammattitaidolla ja datalla – tänä vuonna täytämme 10 vuotta. Asiakkaitamme ovat mm. Olympus, Paulig, Unilever, SOK, Fazer, WWF, Orkla, Berner ja Lóreal. Toimistomme sijaitsee Käenkujalla Sörnäisissä.

Hae meille

  • Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si alla olevan lomakkeen avulla (haku sulkeutunut)
  • Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti. Hae paikkaa kuitenkin viimeistään 8.9.2019.
  • Lisätietoa tehtävästä ja prosessista antaa Hanna Välimaa, Development Specialist (+358 405854713). Soitot arkisin klo 15-16.  

 

Olemme osa Kaleva Mediaa

Picture of Indieplace

Indieplace

en_GBEnglish