Harjoittelu Indieplacella

Harjoittelu Indieplacella

Indieplace on Suomen johtava vaikuttaja- ja sisältömarkkinoinnin luova suunnittelutoimisto.  Työllistämme tällä hetkellä 20 henkilöä ja verkostoomme kuuluu 300 vaikuttajaa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Olympus, Life, Coca-Cola, Ellos, Unilever ja SOK. Tarjoamme sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin palveluita, jotka toteutamme yhdessä vaikuttajaverkostomme kanssa.

Tarjoamme harjoittelupaikkoja sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin parissa läpi vuoden. Harjoittelu Indieplacella takaa mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja oppia omien vahvuuksiensa sekä toiveidensa mukaisesti. Meillä harjoittelijat pääsevät kiinni käytännön työtehtäviin sekä saavat mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan suoriuduttuaan työtehtävistään erinomaisesti. 

Harjoittelut ovat määräaikaisia ja kestävät viisi kuukautta. Harjoitteluajalta maksetaan harjoitteluajan palkkaa ja työaika on 37,5 tuntia viikossa.

 

(Haku kevään 2019 osalta päättynyt) 

SALES PRODUCER TRAINEE

Myyntitiimin traineena olet osana myyntitiimiä avustaen heitä pääsemään huipputuloksiin. Osallistut kampanjoiden ideointiin, laadit tarjouksia sekä toimit myynnin luovana tukena (materiaalien ylläpito ja visualisointi). Pääset osallistumaan myös markkinointiin tuottamalla sisältöjä (uutiskirjeet, artikkelit, nettisivujen päivitys) sekä pitämään yhteyttä vaikuttajiin. Tehtävässä onnistuminen vaatii opintoja markkinoinnin parissa tai kokemusta B2B-markkinoinnin ja -myynnin parissa.

 

PROJECT MANAGEMENT TRAINEE

Projektitiimissä toimit harjoittelijana avustaen projektipäälliköitämme vaikuttajamarkkinointikampanjoiden koordinoinnissa ja käytännön toteutuksessa. Pääset analysoimaan ja raportoimaan kampanjoiden tuloksia, tuottamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan, osallistumaan kampanjoiden ideointiin sekä pitämään yhteyttä vaikuttajiin ja asiakkaisiin. Tehtävässä onnistuminen vaatii opintoja markkinoinnin parissa tai kokemusta asiakaspalvelusta ja koordinoivista työtehtävistä.

INFLUENCER MANAGEMENT TRAINEE

Vaikuttajahallinnon traineena tehtävänäsi on olla apuna ylläpitämässä vaikuttajasuhteitamme. Olet päivittäin yhteydessä vaikuttajiin hallinnoimalla verkostoa, päivittämällä sivustoja, sosiaalisia verkostoja, sosiaalisia kanavia sekä lähettämällä uutiskirjeitä. Tämän lisäksi avustat erilaisten koulutusten ja tapahtumien järjestämisessä ja edustat pr-tapahtumissa. Tehtävä vaatii erinomaisia kommunikointitaitoja sekä sosiaalista luonnetta. Kokemus vaikuttajien kanssa työskentelystä sekä opinnot viestinnän parissa ovat eduksi.

 

Harjoittelu Indieplacella on sinulle, jos:

  • olet kiinnostunut digi-, vaikuttaja- ja sisältömarkkinoinnista
  • opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa (tai olet juuri valmistunut)
  • olet kotonasi vaikuttajamaailmassa ja sosiaalisessa mediassa
  • olet utelias ja itseäsi jatkuvasti kehittävä tulevaisuuden stara
  • olet ahkera työmyyrä, joka arvostaa monipuolisia työtehtäviä
  • olet aikaansaava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja

 

Jos innostuit edellisestä ja koet vastaavasi profiilia, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@indieplace.fi.
(Otsikko: “Hakemasi tehtävä + nimesi”)

Voit halutessasi keskustella tehtävistä lisää Hannan kanssa:
Hanna Välimaa, Development specialist  (p. 040 585 4713). Parhaiten saat hänet kiinni arkisin klo 15.00-16.00.

Hae paikkaa viimeistään 6.12.2018 mennessä, täytämme positiot heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Harjoittelujakson on tarkoitus alkaa tammikuun aikana. 

”Olen onnekas, kun saan oppia huikealta tiimiltämme joka päivä jotain uutta ja kehittää omia vahvuuksiani. Työtehtäväni myyntitiimin ja projektihallinnon välimaastossa ovat todella monipuolisia – yhteen päivään mahtuu markkinointikampanjoiden ideointia, kampanjatulosten analysointia ja kirjoitustyötä. Parasta Indieplacella on vahva yhdessä tekemisen henki: yksittäisen työntekijän onnistuminen on koko tiimin voitto!”

– VANESSA, TRAINEE, INDIEPLACE

 

Olemme osa Kaleva Mediaa