Indieplace kehälogo valkoinen

Indieplace avaa verkostonsa vaikuttajille coworking-tila Influencer loungen

Vaikka vaikuttajamarkkinointi on ammattimaistunut viime vuosina harppauksin, työskentelee valtaosa vaikuttajista edelleen yksinyrittäjinä. Indieplace Influencer lounge tarjoaa vaikuttajille mahdollisuuden yhteisöllisyyteen ja ajatusten vaihtoon vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijoiden kanssa.

Vaikuttajamarkkinoinnin pioneeri Indieplace vastaa vaikuttajien toiveisiin heidän ammattitaitonsa tukemisesta ja yhteisöllisyyden lisäämisestä avaamalla verkostonsa vaikuttajille oman työtilan. Indieplacen ydinverkostoon kuuluu yli 400 eri somekanavissa toimivaa vaikuttajaa.

Työtila sijaitsee Indieplacen toimistolla Käenkuja 3 A:ssa ja on vaikuttajien käytettävissä joka keskiviikko ja torstai klo 9–16 aikavälillä.

Vaikuttajamarkkinointia tehdään nyt enemmän kuin koskaan – vaikuttajamarkkinoinnin määrä kasvoi Suomessa jopa 41 % verrattuna viime vuoteen. Vaikuttajan työtä tehdään kuitenkin usein yrittäjinä ilman konkreettisia tukiverkostoja.

”Vaikka vaikuttajat ovat luoneet kanaviensa ympärille sitoutuneita yhteisöjä, tehdään somejulkaisujen taustalle jäävää työtä pääosin yksin kotoa käsin. Vaikuttajilla harvoin on ympärillään tiimiä, jonka kanssa sparrailla sisältöä tai jolta saada palautetta”, kertoo Indieplacen Head of Influencer Network & PR Pauliina Pajunen.

Indieplacen henkilökunta on käytettävissä Influencer loungen aukioloaikoina molemminpuoliseen sparrailuun, kehittämiseen, mielipiteiden vaihtoon tai vaikka lounasseuraksi.

”Työtila tarjoaa kaikille osapuolille hyötyä. Vaikuttajat saavat työhönsä tukea, asiantuntijoiden mielipiteitä ja vinkkejä alan trendeistä, kun taas me toimistona pystymme osallistamaan vaikuttajia aiempaa vahvemmin yhteistöiden suunnitteluun.”

Vaikuttajien voi olla myös vaikea rajata työtä ja vapaa-aikaa toisistaan – henkilöbrändi seuraa mukana kaikkialle. Indieplace Influencer lounge antaa vaikuttajille mahdollisuuden jättää työasiat päivän päätteeksi toimistolle. Yhteisöllisyys ja verkostoituminen muiden vaikuttajien kanssa tarjoaa ainutlaatuista tukea ammatissa, jossa kaikki on henkilökohtaista.

”Haluamme pitää vaikuttajistamme mahdollisimman hyvää huolta ja auttaa heitä paitsi jaksamaan työssään myös kehittymään siinä”, kiteyttää Pajunen.

Saapumisohjeet vaikuttajille

Indieplace Influencer lounge on auki joka keskiviikko ja torstai 9–16 välillä. Ilmoitathan tulostasi meille etukäteen lyhyellä lomakkeella täällä.

Indieplacen toimisto sijaitsee osoitteessa Käenkuja 3A. Talon eteisaula on tällä hetkellä remontissa ja sisäänkäynti tapahtuu poikkeuksellisesti sisäpihan ovesta. Sisäpiha löytyy kävelemällä Käenkuja 3A ovelta Käenkujaa noin 50 metriä eteenpäin ja ensimmäinen sisäpiha oikealla ja sisäpihalta ensimmäinen ovi oikealla. Ovi on avoinna klo 9–16 aikavälillä. Indieplacen toimisto sijaitsee 6. kerroksessa ja ovella on summeri, jota soittamalla pääset sisään.

Lämpimästi tervetuloa tekemään töitä kanssamme!

 

Lisätietoja:

Pauliina Pajunen, +358 41 731 6382, pauliina.pajunen@indieplace.fi

Anne Häkkinen, vs. CEO, +358 44 536 2094 anne.hakkinen@indieplace.fi

Indieplace

Indieplace

fiFinnish